Servicii

Services

Piscine Private

AQUASOL PISCINE VIP va ofera o gama variata de modele de piscine a caror finalitate o impune doar imaginatia dvs. Daca vreti o piscina rotunda pentru copii, patrata cu capetele ovalate sau rotunde sau orice alta forma care sa se adapteze perfect locului, va oferim piscina perfecta.

SPA

Rasfata-te la tine acasa cu unul din modelele de SPA pe care le oferim, perfect incadrate in interior sau exterior.

Piscine Publice

Piscine publice dotate si accesorizate la cele mai intalte standarde solicitate de clientii dumneavoastra.
Fie ca vorbim de hotel, spa, piscina olimpica sau de relaxare, AquaSol va avea solutia potrivita.

Renovari si accesorizari

Trecerea timpului vine cu deteriorari, fie ca vorbim de cele materiale sau ale modei. AquaSol va ofera servicii de renovare pentru a fi in ton cu moda si pentru a avea o piscina perfect functionala din nou

TestimonialE

Dintotdeauna am fost pasionat de a avea o piscina frumoasa. Evident, ca timpul si-a lasat amprenta si usor am renuntat la ideea de a o intretine. AquaSol a venit cu o solutie de renovare si etanseizare incat acum simt ca am cu totul alta piscina. Lucrarile au durat putin si nu a fost nevoie sa refac intreaga curte.

Marius B

Odata ce am renuntat la apartament pentru a-mi construi o casa, a fost nevoie sa-mi urmez si celalalt vis; acela de a avea propria piscina. Desi am crezut ca eram documentat, AquaSol a venit cu solutii ingenioase si accesorii ce au transformat ideea mea intr-un adevarat proiect de succes.
Acum fie ca vreau sa ma relaxez in coltul cu jacuzzi fie ca vreau sa dau cateva lungimi de bazin, pot face asta fara sa paresc casa.

Valentin S

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: